2016. március 28., hétfő

Brie sajtos és bazsalikomos-epres bruschetta

Bevallom nem terveztem, hogy bejegyzést írok erről az eper salsáról, de egyrészt nagyon finom lett, másrészt a maradékból eperlekvár készült, úgyhogy úgy éreztem, ez sem maradhat el :)



Ne is szaporítsam a szót tovább, íme a

Hozzávalók:
2 kiadós adag

8-10 közepes szem eper
8-10 nagy bazsalikomlevél
1 teáskanál balzsamecet
1/2 teáskanál olívaolaj
csipet só-bors

Az epret szeleteld fel, a bazsalikomot tépd kisebb darabokra. Öntözd meg az ecettel, és az olajjal, majd sózd, borsozd. A legjobb, ha tud állni néhány órát, hogy a gyümi, jól magába tudja szívni az ízeket.



Nálam most a maradék, pirított sós kalácsra szeletel brie sajtra került. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése