2016. április 15., péntek

Epres-bazsalikomos sangria

Ez van, amikor van itthon egy halom eper, meg egy olyan üveg bor, ami nem épp a kedvencem...egyébként bár szeretem a sangriát, itthon sosem készítek.
Na, most igen...és azóta is...hmmm...jópárszor...



Hozzávalók:

4dl vörösbor
1 narancs leve, vagy kb 0,5dl narancslé
negyed grapefruit kifilézve
5-6 szem eper
1 tk méz

+ a designelem:
2 szem eper negyedelve
néhány levél bazsalikom
pár kocka ananász

Az epret a grapefruitot és a narancslevet turmixold le, és szűrd le, hogy a magok és a rostok ne maradjanak benne. Ízesítsd a mézzel.
Öntsd fel vele a vörösbort, szórd tele a gyümölcsökkel és a bazsalikommal, és egy-két órára tedd a hűtőbe :)

Egészségedre :*






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése